dinsdag 1 maart 2016

Zelf Anus Bleken

Informatie Zelf Anus Bleken - Anno het jaar 2016 is niks meer te gek. Iedereen van boven de 20 is reeds aan de anti rimpelcrème. Ook het bleken van het gebit is helemaal geen taboe meer. Toch is het onderwerp anus bleken nog lang niet uit de duistere schaduw verbannen. Vandaag gaan wij hier een einde aan maken. Onderstaand gaan wij jou daarom op een informatieve manier laten zien wat het bleken van de anus voor jou kan betekenen.


486 Banner 

Wat is Anus Bleken eigenlijk?

Je herkent het vast wel bij jezelf. Rond de anus is je huid meestal donkerder. Misschien een onregelmatige kleur van de huid. En de structuur is ook allerminst egaal te noemen. wanneer je dit probleem wilt tackelen is het mogelijk om de anus te bleken. Dit kan zowel met een laser in een kliniek als met een crème die je thuis kunt gebruiken.Voor wie is Anus bleken geschikt?

Misschien vind je het op dit moment nog wel een grappig onderwerp. Toch zou je steil achteroverslaan als je toch wist dat er miljoenen vrouwen uit Azië al jaren lang hun anus ( en zelfs vagina ) bleken. Je zou het zo moeten voorstellen. Je verzorgt je lichaam toch tip tip? Maar de Anus en vagina worden naast harsen, waxen en scheren helemaal niet goed verzorgd. Dit is de reden dat vooral de anus bij veel vrouwen en mannen er niet zo fris eruit ziet. Wil je toch frisser voor de dag komen dan is het lichter maken van de anus een goede oplossing.  Het bleken van de anus is daarom voor iedere volwassen man en vrouw geschikt.


Hoeveel kost het bleken van de anus?

Zoals reeds aangegeven zijn er 2 manieren om de anus te verlichten. Je kunt dit in een kliniek voor cosmetische ingrepen laten verrichten. In dit geval ga je sowieso met de billen bloot. De kosten van deze ingreep variëren van 80 tot 300€. Deze behandeling moet je elke paar maanden blijven herhalen.

Kan je ook zelf mijn anus bleken?

Ook is het mogelijk om het met een whitening crème zelf uit te voeren met Skinlight Intiem Creme. Wel is het belangrijk dat het een creme op natuur basis betreft, zonder parfum en natuurlijk PH neutraal. Deze methode kost ongeveer  40-50euro per 3 maanden. Je smeert de super zuinige crème op en rond de anus en blijft dit voor zeker 4- 7 weken herhalen. Nu kun je indien gewenst enkele weken stoppen. Daarnaast kan je het onderhouden middels de crème enkele keren per week te blijven smeren.
Bestel de Zelf anus bleken Set voor thuis.

Je kunt voor het bleken van de anus Skinlight bestellen via de webwinkel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten