zaterdag 3 mei 2014

Hoe oksels bleken

Hoe maak je je oksels lichter?

Je kunt je oksels scheren maar alsnog zie je een donkere plek onder de oksels, dat is een vervelend gezicht vinden de meeste mensen. Het lichter maken van de oksels is geen optie met allerlei hulpmiddeltjes die je op internet kunt vinden. Op internet staan tips dat je bijvoorbeeld met citroen je oksels lichter kunt maken. Dit kan niet, het is niet gezond voor je huid en het is niet effectief en blijvend. Ook zijn er mensen die er foundation opsmeren. Dat is natuurlijk ook geen optie want wanneer je gaat zweten zit je hele trui natuurlijk onder. Zie in het volgende stukje hoe je je oksels lichter kunt maken.

486 Banner
Tips oksels bleken
Mooie oksels door methode oksels bleken

Hoe je oksels bleken?

Je oksels (laten) bleken is een optie. Je kunt naar een plastisch chirurg gaan om je oksels te laten laseren en er zijn crèmes verkrijgbaar via de chirurg of schoonheidsspecialiste. Dit zijn helaas vaak dure methodes die ook schade aan de huid toebrengen door de hardnekkige bestandsdelen die erin verwerkt zijn. Er bestaat sinds kort ook oksel bleekcrème om donkere kringen of plekken onder de oksels te verwijderen. Deze crème ontsmet de verkleurde huid, de dode huidcellen worden verwijderd, het stimuleert de aanmaak van nieuwe gezonde cellen en het geeft alle cellen een blijvende lichtere teint. Je kunt de crème gewoon aanbrengen en inwrijven. Doe dit nadat u uw oksels heeft schoongemaakt.

Hoe lang duurt het om uw oksels te laten bleken?

Bleekcrème voor de oksels moet u 2 maal daags opsmeren voor in ieder geval 14 tot 21 dagen. Dan ziet u heel duidelijk het blijvende resultaat.

Informatie oksels bleken

Oksels laten bleken in een kliniek

U kunt natuurlijk altijd voor de snelle manier gaan en uw oksels laten bleken in een van de bekende klinieken voor oksel bleken in Almere, Breda of Eindhoven maar daar moet echt bijgezegd worden dat dit niet zonder risico is. Binnen een uur heb je inderdaad de donkere kringen of plekken onder de oksels weg maar dit wordt gedaan met chemische stoffen en om de 2 a 3 maanden moet je terug omdat het niet blijvend is, dus pas op en laat je heel erg goed informeren buiten de kliniek om.

Ervaringen van mensen die oksels bleekcrème hebben gebruikt:


  • Marian, 39 jaar. Ik schaamde mij heel erg vanwege de donkere plekken onder mijn oksels en heb mijn oksels eerst laten laseren bij een kliniek. Na 2 maanden waren de donkere kringen er weer. Ik heb op internet gezocht naar een bleekset voor de oksels te bleken thuis  en gewoon gekocht. Ik was eerst een beetje sceptisch maar ik ben nu zo blij dat ik het gekocht heb. Ik smeer 2 keer per dag en mijn oksels zien er weer goed uit!
  • Anoniem, 20 jaar. Ik ben zo blij met de okselbleekcreme, ik gebruik het nu een week en zie nu al zo'n duidelijk verschil. Ik durf mijn armen weer omhoog te doen. Ben er zo blij mee, thanks!
  • Peter, 51 jaar. Na jaren allerlei dingen geprobeerd te hebben om mijn oksels weer licht te laten lijken had ik de moed opgegeven. Voor mijn werk krijgen mensen vaak mijn oksels te zien en daar schaamde ik me echt voor. Ik had hele erg donkere kringen, bijna zwart onder mijn oksels. Tot ik van een kennis hoorde die de okselbleekcreme heeft geprobeerd. Fantastisch bedankt jongens, ik hoef mij niet meer te schamen en mijn oksels ben ik nu trots op!
  • Linda, 19 jaar. Ik wilde eigenlijk nooit met gym meedoen want dan zagen mensen de donkere plekken onder mijn oksels en dat vond ik echt genant. Van een vriendin hoorde ik over okselbleekcreme. Ik had er zelf nooit van gehoord maar heb de bleekcreme voor de oksels wel gekocht. Wat een verschil! Ik heb weer mooie witte oksels. Ben er superblij mee!

1 opmerking:

  1. Mens Wedding Band Titanium - Titanium Artists
    Customized Mens Wedding Band Titanium in Silver, silver titanium grades or gold. A Wedding Band winnerwell titanium stove Tribute titanium price Song. Customized Band Tribute Song for your group.Format: GEMS, BPM: $10 - $10Roller: titanium legs $50 - $25 medical grade titanium earrings

    BeantwoordenVerwijderen